Hapjes


Ragout
3,30
Ragout

Een licht pittige runderragout. 



 



Bereidingswijze: opwarmen in een pannetje op laag vuur of lage stand. Terwijl het opwarmt af en toe doorroeren. Eventueel een klein beetje water toevoegen tijdens het opwarmen.



Ragout kuipjes
2,90
Ragout kuipjes

10 knapperige ragoutbakjes. Een perfecte combinatie met onze runderragout. 



Warm vlees in jus
3,50
Warm vlees in jus

Sous-vide gegaard varkensfilet in een eigen vleesjus.



 



Bereidingswijze: Rustig opwarmen in een pannetje op laag vuur of lage stand. Genoeg voor 2 kleine pistolets.



Hapjesschaal klein (50 stuks)
27,90
Hapjesschaal klein (50 stuks)

  • Leverworst

  • Metworst

  • Rolletje Ham en Augurk

  • Stukjes Gerookte Kip met Piri-piri saus

  • Ei omwikkeld met rookvlees

  • Rolletje Kipham met Filet Americain

  • Rolletje Kipham met Kipkerrie

  • Rosbief



Hapjesschaal groot (70 stuks)
34,90
Hapjesschaal groot (70 stuks)

  • Leverworst

  • Metworst

  • Rolletje Ham en Augurk

  • Stukjes Gerookte Kip met Piri-piri saus

  • Ei omwikkeld met rookvlees

  • Rolletje Kipham met Filet Americain

  • Rolletje Kipham met Kipkerrie

  • Rosbief



Bourgondisch Schaaltje (2-4 personen)
19,95
Bourgondisch Schaaltje (2-4 personen)

  • Carpaccio Wraps

  • Kip Wraps

  • Ei met Rookvlees

  • Biefstuk Yakitori

  • Stukjes Gerookte Kip

  • Rauwe Ham met Rucola, Roomkaas en Pijnboompitjes



Bourgondische Hapjesschaal (45 stuks)
35,90
Bourgondische Hapjesschaal (45 stuks)

  • Carpaccio Wraps

  • Kip Wraps

  • Ei met Rookvlees

  • Biefstuk Yakitori

  • Stukjes Kiprollade

  • Rolletje Rosbief met Gebakken Ui en Spekjes

  • Stukjes Gerookte Kip met Piri-piri Saus



Satéstokjes
4,95
Satéstokjes

3 satéstokken met sous-vide gegaarde stukjes gemarineerde kipfilet.



 



Bereidingswijze: de vacuümzak 20 minuten in een pan met water op laag vuur of lage stand. 



Satéstukjes
4,95
Satéstukjes

Ongeveer 10 sous-vide gegaarde stukjes gemarineerde kipfilet.



 



Bereidingswijze: de vacuümzak 20 minuten in een pan met water op laag vuur of lage stand.



Kippeling
6,75
Kippeling

Ongeveer 20 stukjes mals gebraden kipstukjes.



 



Bereidingswijze: het dekseltje van het bakje halen, daarna 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven. (zonder de saus)



Pizzastok
3,20
Pizzastok

Genoeg voor ongeveer 5 hapjes.



 



Bereidingswijze: 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.



Pizzastok (vegetarisch)
3,20
Pizzastok (vegetarisch)

Genoeg voor ongeveer 5 hapjes.



 



Bereidingswijze: 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.



Piri-piri Stok
3,20
Piri-piri Stok

Genoeg voor ongeveer 5 hapjes.



 



Bereidingswijze: 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.



Ham-Kaas-Ananasstok
3,20
Ham-Kaas-Ananasstok

Genoeg voor ongeveer 5 hapjes.



 



Bereidingswijze: 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.



Uienstok
2,50
Uienstok

Genoeg voor ongeveer 5 hapjes.



 



Bereidingswijze: 8 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.



Bamiwrap
2,75
Bamiwrap

Een wrap ingesmeerd met een zoete saus en gevuld met onze eigen bami.



 



Bereidingswijze: 8 à 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven. 



Shoarmawrap
2,75
Shoarmawrap

Een wrap ingesmeerd met een licht pikante saus met daarop fijne stukjes shoarma. 



 



Bereidingswijze: 8 tot 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven. 



Bittergarnituur
0,60
Bittergarnituur

Bevroren bittergarnituurmix bestaande uit:




  • bitterballen;

  • frikandelletjes;

  • nasiballetjes;

  • bamiballetjes;

  • kipnuggets;

  • mini-kaassoufflés.



Kip Maartje
1,60
Kip Maartje

Een bakje met witte rijst met daarop een mix van kip, groenten en een pittige saus. Een makkelijk hapje welke je alleen dient op te warmen. 



 



Bereidingswijze: het dekseltje van het bakje halen, daarna 5 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven. 



Kip Grietje
1,60
Kip Grietje

Een bakje met witte rijst met daarop een mix van kip, groenten en een zoete saus. Een makkelijk hapje welke je alleen dient op te warmen. 



 



Bereidingswijze: het dekseltje van het bakje halen, daarna 5 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven. 



Gakkolini
1,10
Gakkolini

Een half mini pitah broodje met daarop een mix van rundergehakt, groenten en een saus op basis van tomatenpuree. Gegratineerd met kaas. 



 



Bereidingswijze: 5 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.